Vilvoorde – Laser Magic

Laser Magic

Laser Magic is de eerste locatie in Vlaams-Brabant, gelegen in Vilvoorde, vlakbij de afrit Machelen-Cargo. Met een capaciteit van 40 laserguns en 2 verschillende zalen is Laser Magic de grootste indoor lasergamehal van België. Tijdens de opbouw werd er door de eigenaars veel aandacht geschonken aan de afwerking en het interieur van de zalen.

Wil je vechten in een echte jungle waar dinosaurussen rondlopen of is een cellenblok van een gevangenis jouw ding? Dan ben je bij Laser Magic aan het juiste adres. De locatie is geschikt voor kinderen, volwassenen en bedrijven. Of het nu een kinderfeestje is, vrijgezellen of teambuilding, het team van Laser Magic zorgt voor de nodige animatie. (openingsuren via www.lasermagic.be)

Even pauzeren tussen de games in kan perfect in de ruimte voorzien bij de bar! Tijdens de pauzes kan er gebruik gemaakt worden van de arcadegames (airhockeytafels, kickertafels, basketballgames, punchball).

Speel je zelf liever niet mee zet je dan gezellig neer in onze loungezetels en nuttig een drankje en hapje. Je kan het spel van vrienden, familie, … volgen via live beelden en live scores.

En dit is nog niet alles, bij mooi weer kan je terecht op het ruime terras voorzien van een springkasteel voor de allerkleinste EN een 12-hole Dino-minigolf.

Door de ruime parking voor- en achteraan het gebouw kan je tijdens je bezoek gratis en veilig parkeren.

Veel lasergame plezier !

Type bezoeker

• Kinderen
• Volwassenen
• Bedrijven

Laser Magic (op 1 min. Van de afrit Machelen-Cargo)

Leuvensesteenweg 331
1800 Vilvoorde (Peutie)

Contactgegevens

+32 483 52 89 56
info@lasermagic.be
www.lasermagic.be

Volg Laser Magic op sociale media!

 Twitter Instagram


Vraag nu je persoonlijke offerte aan

Adverteren bij een avontuurlijk publiek, een mix van kinderen, volwassenen en bedrijven? Bereik je doelgroep via reclamespiegels. Wacht niet langer, en vraag nu je persoonlijke offerte aan.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je bericht

Uw gegevens worden verwerkt conform ons cookie- en privacybeleid.