Campagne Fotograaf Wilfried Deferme

Fotograaf Wilfried Deferme is in de Antwerpse Regio bekend voor zijn werk van o.a. events, magazines, bedrijfsvastgoed en automobiel. Hij maakt al jaren ook foto’s voor communie-en lentefeesten.

Het lijkt nog de ‘ver van ons bed’-show, weliswaar komen deze feesten er in snel tempo weer aan. Tijdens voorbereidende weken, zijn de kinderen aan zet om zich te verdiepen in de bestaansreden van deze feesten.

Ouders hebben nagedacht aan de locatie, eten, drinken… . Oeps, ‘oh ja‘, we moeten nog kaartjes hebben om uit te delen! Hier heb je een mooie foto nodig van jouw communicant. En daar wringt soms het schoentje…wie kan een mooie foto maken? Is jouw smartphone daar goed genoeg voor? Het antwoord is duidelijk: neen.

Wilfried werkt conform afgesproken tijd en budget, op de locatie die jullie het mooist vinden. En als je een tip nodig hebt hierover: hij is al op veel plaatsen geweest, dus zal jullie zeker kunnen verder helpen.

Als locatie koos hij Kasteel Rivierenhof (werkt mogelijks inspirerend als werkplek voor de foto’s?), met een focus op de damesspiegel.

Benieuwd naar zijn portfolio? Bekijk deze op de website. Klaar om aan de slag te gaan?  Mail naar info@freewheel.be of bel om een afspraak te maken naar 0475 60 22 69.

Freewheel Productions feb. 2018 - preview