Campagne ASEQ: Kan ik bij jou inbreken?

ASEQ is een gevestigde waarde en dynamisch bedrijf in de wereld van beveiliging sinds 1992.  Als kmo kunnen de oplossing op maat aanbieden voor elke klant (B2B of B2C), elke branche en in elke situatie.

Het bedrijf, gelokaliseerd in Wilrijk, was gecharmeerd door Media Mirror en lanceert een krachtige boodschap bij de Papayoe in Mortsel: Kan ik bij jou inbreken?

Er werd specifiek gekozen voor de A3’s (mini’s) bij de heren, omdat de spiegels daar in omgekeerde volgorde werken: van op afstand een spiegel, eens dichtbij toont hij de campagne. Naast een directe slagzin, staat er ook spiegelgroot een gemaskerde inbreker. Dit heeft al voor een schrikeffect gezorgd bij de bezoekers, waardoor ze aandachtig kijk naar de campagne.

Van camerabewaking, alarmsystemen, toegangscontrole, branddetectie (binnenkort verplicht in elke woning!) en video- en parlofonie: ASEQ zorgt er voor.

Nodig je hen uit om een vrijblijvende check-up te doen van jouw woning, dan nemen ze een leuk cadeau mee! Dan kunnen ze ook hun expertise bij jouw thuis tonen.

Alle info is terug te vinden op de website van ASEQ.

ASEQ