Campagne Bolckmans: you’re looking great

Bolckmans is gekend voor grote gebouwen in de Antwerpse Haven en ver daar buiten. Doorheen België ontdekken we deze knappe constructies waar steeds wordt teruggegrepen naar de waarden, die ze als bedrijf willen uitstralen.

Maar…het feit dat ze enkel grote gebouwen afleveren,  is niet correct. Ook voor de ‘gewone’ bouwprojecten is Bolckmans de juiste contactpersoon. Zelfs een ecologisch project is niet onbekend voor hen.

Gezien de connectie met Antwerpen, zijn ze ook partner van de Telenet Antwerp Giants. Op deze manier komen ze bij diverse bedrijven terecht die (op termijn) een bouwpartner zoeken, om zo zekerheid in te bouwen – gedurende dat proces.

Bolckmans is geen passieve partner…ze zagen een opportuniteit in de Lotto Arena, de thuisbasis van de Giants, om de bezoekers van events (en thuiswedstrijden) te bereiken.

Ons medium is kan een krachtige boodschap overbrengen.  En zij kozen voor: You’re looking great! Iedereen krijgt graag complimenten, nietwaar? Het creatief communicatiebureau Volta zorgde voor de lay-out.

Ze zijn nog t.e.m. 6 oktober te bewonderen in de Lotto Arena.

Bolckmans